Spring naar content

“Plezier, rust, passie en gezin”

Myrte Verwer

Paardrijden geeft mij plezier

Paardrijden geeft mij plezier. Een glimlach op mijn gezicht. Als ik doelen heb bepaald: groot of klein! Ook mijn kinderen genieten enorm als ze mee naar stal mogen.

De buitenlucht geeft mijn rust en zorgt dat ik even mijn hoofd leeg kan maken. Nergens aan denken en de connectie met een paard voelen. Ook de band tussen een paard en kinderen is zo bijzonder om te zien!

Passie om de zorg van mijn eigen paard op mij te nemen. Vooral passie voor de wedstrijdsport. Mijn doelen behalen!

Paarden verbinden

En het meest belangrijke voor mij: paardrijden is een verbindende factor in mijn gezin. Mijn dochter en zoon genieten volop op stal. Ze hebben een bijzonder band met ons paard. Om mijn kinderen, net zoals ik, te zien genieten dat is zo fijn!

Waarom beginnen met paardrijden?

  • Passie voor de paardenspor
  • Verbind het gezin
  • Je hoofd leeg kunnen maken

Meer ervaringsverhalen

Het verhaal van Job Hoogland

Paardrijden. De mooiste sport die er is. Maar voor mij is het veel meer dan dat. Als ik paardrij kom ik tot rust, voel ik me vrij, vergeet ik alles om me heen, mijn zorgen, laad ik me zelf weer op.

Het verhaal van Anouk van Wijk

Anouk: “Paardrijden geeft me zowel rust als nieuwe energie”, vertelt ze. “Het is heerlijk om met mijn paard over het strand te galopperen met de wind in ons gezicht.”

Het verhaal van Marieke Jongmans

“Be proud!” Marieke JongmansHilversum Moeilijkheden getrotseerd Mijn naam is Marieke, heel wat jaren geleden ben ik gestart met paardrijden op…