Spring naar content

“Be proud!”

Marieke Jongmans
Hilversum

Moeilijkheden getrotseerd

Mijn naam is Marieke, heel wat jaren geleden ben ik gestart met paardrijden op een huifkar bed door mijn fysieke beperkingen. Ik heb doorgezet, lol gehad en moeilijkheden getrotseerd.
Daarom kan ik nu vol trots tegen iedereen kan zeggen dat ik wel 30 seconden zonder begeleiding op mijn paard Yvonne kan zitten en zelfs in draf durf en het me ook echt lukt!

Wat doet paardrijden met mij? Het maakt me blij, heeft me leren doorzetten en bij de manege is het altijd gezellig. Het geeft me een enorme drive om in mogelijkheden te denken i.p.v. beperkingen.
Love horse-riding!

Liefs Marieke

Waarom beginnen met paardrijden?

  • Doorzetten
  • Samenwerken
  • Gezelligheid

Meer ervaringsverhalen

Het verhaal van Job Hoogland

Paardrijden. De mooiste sport die er is. Maar voor mij is het veel meer dan dat. Als ik paardrij kom ik tot rust, voel ik me vrij, vergeet ik alles om me heen, mijn zorgen, laad ik me zelf weer op.

Het verhaal van Anouk van Wijk

Anouk: “Paardrijden geeft me zowel rust als nieuwe energie”, vertelt ze. “Het is heerlijk om met mijn paard over het strand te galopperen met de wind in ons gezicht.”

Het verhaal van Marieke Jongmans

“Be proud!” Marieke JongmansHilversum Moeilijkheden getrotseerd Mijn naam is Marieke, heel wat jaren geleden ben ik gestart met paardrijden op…