Spring naar content

“Het geeft mij positieve energie”

Mans Buurman

Draagt bij aan een positief leven

Paardrijden geeft mij en mijn gezin elke dag weer heel veel positieve energie. Het zorgdragen voor een paard en daar samen als een eenheid mee mogen sporten blijft het mooiste wat er is. Ups en downs beleven met een dier dat ons elke keer weer opnieuw de kans geeft om te leren heeft mij gemaakt wie ik nu ben. Ik hoop dat dit ook mijn kinderen zal helpen om zich te vormen tot krachtige mensen die zich staande kunnen houden in een maatschappij die best wel wat van de mens vraagt. Maar een positief en gelukkig mens kan heel de wereld aan en als paardrijden daar een beetje aan bij kan dragen is mij dat alle tijd en energie dubbel en dwars waard.

Waarom beginnen met paardrijden?

  • Geeft positieve energie
  • Samen ups en downs beleven
  • Ontwikkeling nuttige competenties

Meer ervaringsverhalen

Het verhaal van Dinja van Liere

Als topamazone in de Nederlandse Dressuursport was Dinja van Liere er al vroeg van overtuigd dat zij van haar passie haar werk wilde maken. Haar hele leven staat in het teken van paarden.

Het verhaal van Gioia Parijs

Soms kan het best lastig zijn om mijn werk als actrice en zangeres met school te combineren. Ik heb het vaak erg druk maar gelukkig kan ik mijn hoofd leegmaken bij de paarden.

Het verhaal van Britt Dekker

Ik zou mijn werk zonder de paarden niet kunnen doen. De paarden maken elke dag mijn hoofd weer helemaal leeg.