Spring naar content

“Het geeft mij positieve energie”

Mans Buurman

Draagt bij aan een positief leven

Paardrijden geeft mij en mijn gezin elke dag weer heel veel positieve energie. Het zorgdragen voor een paard en daar samen als een eenheid mee mogen sporten blijft het mooiste wat er is. Ups en downs beleven met een dier dat ons elke keer weer opnieuw de kans geeft om te leren heeft mij gemaakt wie ik nu ben. Ik hoop dat dit ook mijn kinderen zal helpen om zich te vormen tot krachtige mensen die zich staande kunnen houden in een maatschappij die best wel wat van de mens vraagt. Maar een positief en gelukkig mens kan heel de wereld aan en als paardrijden daar een beetje aan bij kan dragen is mij dat alle tijd en energie dubbel en dwars waard.

Waarom beginnen met paardrijden?

  • Geeft positieve energie
  • Samen ups en downs beleven
  • Ontwikkeling nuttige competenties

Meer ervaringsverhalen

Het verhaal van Job Hoogland

Paardrijden. De mooiste sport die er is. Maar voor mij is het veel meer dan dat. Als ik paardrij kom ik tot rust, voel ik me vrij, vergeet ik alles om me heen, mijn zorgen, laad ik me zelf weer op.

Het verhaal van Anouk van Wijk

Anouk: “Paardrijden geeft me zowel rust als nieuwe energie”, vertelt ze. “Het is heerlijk om met mijn paard over het strand te galopperen met de wind in ons gezicht.”

Het verhaal van Marieke Jongmans

“Be proud!” Marieke JongmansHilversum Moeilijkheden getrotseerd Mijn naam is Marieke, heel wat jaren geleden ben ik gestart met paardrijden op…