Spring naar content

“Paardenrijden is samen genieten”

Maaike Bierstekers
Noord-Brabant

Samen zorgen en genieten

Zorgen voor anderen, vertrouwen in je eigen kunnen en plezier maken: allemaal waarden die ik mijn kinderen graag mee geef in dit leven. Paardrijden en het samen zorgen voor en genieten van onze dieren zorgt ervoor dat mijn kinderen dit met de paplepel krijgen ingegoten. Tel hierbij het vele buiten zijn en de beweging die wij krijgen door met de paarden bezig te zijn nog eens bij op. Ze zeggen wel eens: een goed begin is het halve werk en ik ben ervan overtuigd dat het bezig zijn met deze dieren een goede basis legt betreffende waarden en normen voor onze kinderen voor nu en in de toekomst.

Waarom beginnen met paardrijden?

  • Leert je normen en waarden
  • Geeft verantwoordelijkheid mee
  • Genieten van het buiten zijn
  • Met het gehele gezin kunnen genieten

Meer ervaringsverhalen

Het verhaal van Job Hoogland

Paardrijden. De mooiste sport die er is. Maar voor mij is het veel meer dan dat. Als ik paardrij kom ik tot rust, voel ik me vrij, vergeet ik alles om me heen, mijn zorgen, laad ik me zelf weer op.

Het verhaal van Anouk van Wijk

Anouk: “Paardrijden geeft me zowel rust als nieuwe energie”, vertelt ze. “Het is heerlijk om met mijn paard over het strand te galopperen met de wind in ons gezicht.”

Het verhaal van Marieke Jongmans

“Be proud!” Marieke JongmansHilversum Moeilijkheden getrotseerd Mijn naam is Marieke, heel wat jaren geleden ben ik gestart met paardrijden op…