Spring naar content

“Paardrijden maakt mij blij”

Liz van Dijck

Alles is leuk!

Paardrijden laat mij ontspannen en maakt mij blij. Het is gewoon het beste gevoel wat er bestaat.
Ik rijd paard omdat ik het leuk vind en omdat paarden hele indrukwekkende dieren zijn. Paardrijden is voor mij bijzonder, omdat je sport met een echt dier en omdat je een speciale band hebt met je pony/paard. Daarnaast vind ik het heelijk om hem te knuffelen en te poetsen en mooi te maken voor een wedstijd. Het is leuk om hem in de wei te zetten en de andere dagelijkse dingen met hem te doen. En hem natuurlijk lekker te verwennen!

Waarom beginnen met paardrijden?

  • Het helpt ontspannen
  • Sportief bezig zijn samen met een dier
  • Samen genieten

Meer ervaringsverhalen

Het verhaal van de familie Hopman

De band tussen mensen en paarden is heel sterk. Niet gek dat paarden daarom vaak een belangrijk onderdeel van een gezin zijn. Zo ook bij de familie Hopman. Thomas en Janneke zijn paardenliefhebbers in hart en nieren.

Het verhaal van Dinja van Liere

Als topamazone in de Nederlandse Dressuursport was Dinja van Liere er al vroeg van overtuigd dat zij van haar passie haar werk wilde maken. Haar hele leven staat in het teken van paarden.

Het verhaal van Gioia Parijs

Soms kan het best lastig zijn om mijn werk als actrice en zangeres met school te combineren. Ik heb het vaak erg druk maar gelukkig kan ik mijn hoofd leegmaken bij de paarden.