Spring naar content

“Paardrijden maakt mij blij”

Liz van Dijck

Alles is leuk!

Paardrijden laat mij ontspannen en maakt mij blij. Het is gewoon het beste gevoel wat er bestaat.
Ik rijd paard omdat ik het leuk vind en omdat paarden hele indrukwekkende dieren zijn. Paardrijden is voor mij bijzonder, omdat je sport met een echt dier en omdat je een speciale band hebt met je pony/paard. Daarnaast vind ik het heelijk om hem te knuffelen en te poetsen en mooi te maken voor een wedstijd. Het is leuk om hem in de wei te zetten en de andere dagelijkse dingen met hem te doen. En hem natuurlijk lekker te verwennen!

Waarom beginnen met paardrijden?

  • Het helpt ontspannen
  • Sportief bezig zijn samen met een dier
  • Samen genieten

Meer ervaringsverhalen

Het verhaal van de familie Hopman

De band tussen mensen en paarden is heel sterk. Niet gek dat paarden daarom vaak een belangrijk onderdeel van een gezin zijn. Zo ook bij de familie Hopman. Thomas en Janneke zijn paardenliefhebbers in hart en nieren.

Het verhaal van Job Hoogland

Paardrijden. De mooiste sport die er is. Maar voor mij is het veel meer dan dat. Als ik paardrij kom ik tot rust, voel ik me vrij, vergeet ik alles om me heen, mijn zorgen, laad ik me zelf weer op.

Het verhaal van Anouk van Wijk

Anouk: “Paardrijden geeft me zowel rust als nieuwe energie”, vertelt ze. “Het is heerlijk om met mijn paard over het strand te galopperen met de wind in ons gezicht.”