Spring naar content

“Vrijheid op zijn best!”

Kelly Kersten

Unieke band tussen mens en dier

Paardrijden is vrijheid op zijn best!. De band tussen paard en ruiter is onbeschrijfelijk. Op het moment heb ik een paard staan die onwijs veel vertrouwen nodig heeft van de ruiter en daarom ben ik zo trots op de momenten die wij samen al hebben bereikt. Ik rij het liefst Eventing of Spring wedstrijden. Ook strand/bos ritten staan op mijn lijstje van dingen die ik het liefst doe met mijn paard. Paardrijden is een virus, eens je besmet bent kom je er nooit meer vanaf! Heb je een druk leven zoals ik, maak altijd een plekje vrij om lekker te ontspannen samen met je allerbeste vriend.

Waarom beginnen met paardrijden?

  • Unieke band tussen mens en dier
  • Samen doelen bereiken
  • Samen ontspannen

Meer ervaringsverhalen

Het verhaal van Job Hoogland

Paardrijden. De mooiste sport die er is. Maar voor mij is het veel meer dan dat. Als ik paardrij kom ik tot rust, voel ik me vrij, vergeet ik alles om me heen, mijn zorgen, laad ik me zelf weer op.

Het verhaal van Anouk van Wijk

Anouk: “Paardrijden geeft me zowel rust als nieuwe energie”, vertelt ze. “Het is heerlijk om met mijn paard over het strand te galopperen met de wind in ons gezicht.”

Het verhaal van Marieke Jongmans

“Be proud!” Marieke JongmansHilversum Moeilijkheden getrotseerd Mijn naam is Marieke, heel wat jaren geleden ben ik gestart met paardrijden op…