Spring naar content

“Ze is haar allerbeste vriendin”

Jenna Sluijter

Geen mooiere sport dan de paardensport!

Op de foto is mijn dochtertje Jenna Sluijter (8jaar) te zien met haar pony Ramona.
Toen Jenna 4 jaar was kreeg ze haar eerste eigen pony, sinds die tijd zijn wij elke dag op de manege te vinden.

Draagt bij aan de ontwikkeling van een kind

Ik vind een dier heel belangrijk in het leven van een kind. Jenna heeft de laatste tijd heel veel moeilijke periodes gehad en elke keer trok Ramona haar hier door heen. En bloeide zij weer helemaal op, op de manege.

Buiten dat paardrijden en het omgaan met een paard heel leuk is, krijgen kinderen er ook heel veel zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en discipline van. Als ik zie wat Jenna al een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft voor haar pony, vind ik dit alleen maar heel mooi en ben ik daar super trots op!

Plezier staat voorop!

Verder vinden wij het heel belangrijk om plezier te maken met je pony. Wij doen dan ook veel mee aan evenementen zoals bixie wedstrijden, ponykampen, bosritten en leuke activiteiten op de manege. Want dit maakt het paardrijden nog veel leuker!

Ik als mama ben blij dat ik samen met mijn dochter dezelfde passie voor paarden kan delen en ben dan ook dankbaar voor dit paardenmeisje in mijn leven.

Waarom beginnen met paardrijden?

  • Draagt bij aan de ontwikkeling van een kind
  • CreeĆ«rt zelfvertrouwen
  • Zorgt voor een verantwoordelijkheidsgevoel

Meer ervaringsverhalen

Het verhaal van Michel Loof

“Het ultieme ontspannen” Michel LoofZuid-Holland Het is uitdagend Voor mij is paardrijden het ultieme ontspannen, ook al is een uur…

Het verhaal van Patrick Tigchelaar

“Het mooiste vind ik de band tussen mens en dier” Patrick Tigchelaar Leuke manier om actief bezig te zijn Mijn…

Het verhaal van Haike Blaauw

“Ik raakte besmet met het paardenvirus” Haike Blaauw Eenmaal besmet, altijd besmet Directeur van de FNRS, Haike Blaauw (59), rijdt…