Spring naar content

“Ze is haar allerbeste vriendin”

Jenna Sluijter

Geen mooiere sport dan de paardensport!

Op de foto is mijn dochtertje Jenna Sluijter (8jaar) te zien met haar pony Ramona.
Toen Jenna 4 jaar was kreeg ze haar eerste eigen pony, sinds die tijd zijn wij elke dag op de manege te vinden.

Draagt bij aan de ontwikkeling van een kind

Ik vind een dier heel belangrijk in het leven van een kind. Jenna heeft de laatste tijd heel veel moeilijke periodes gehad en elke keer trok Ramona haar hier door heen. En bloeide zij weer helemaal op, op de manege.

Buiten dat paardrijden en het omgaan met een paard heel leuk is, krijgen kinderen er ook heel veel zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en discipline van. Als ik zie wat Jenna al een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft voor haar pony, vind ik dit alleen maar heel mooi en ben ik daar super trots op!

Plezier staat voorop!

Verder vinden wij het heel belangrijk om plezier te maken met je pony. Wij doen dan ook veel mee aan evenementen zoals bixie wedstrijden, ponykampen, bosritten en leuke activiteiten op de manege. Want dit maakt het paardrijden nog veel leuker!

Ik als mama ben blij dat ik samen met mijn dochter dezelfde passie voor paarden kan delen en ben dan ook dankbaar voor dit paardenmeisje in mijn leven.

Waarom beginnen met paardrijden?

  • Draagt bij aan de ontwikkeling van een kind
  • Creeërt zelfvertrouwen
  • Zorgt voor een verantwoordelijkheidsgevoel

Meer ervaringsverhalen

Het verhaal van Job Hoogland

Paardrijden. De mooiste sport die er is. Maar voor mij is het veel meer dan dat. Als ik paardrij kom ik tot rust, voel ik me vrij, vergeet ik alles om me heen, mijn zorgen, laad ik me zelf weer op.

Het verhaal van Anouk van Wijk

Anouk: “Paardrijden geeft me zowel rust als nieuwe energie”, vertelt ze. “Het is heerlijk om met mijn paard over het strand te galopperen met de wind in ons gezicht.”

Het verhaal van Marieke Jongmans

“Be proud!” Marieke JongmansHilversum Moeilijkheden getrotseerd Mijn naam is Marieke, heel wat jaren geleden ben ik gestart met paardrijden op…