Spring naar content

“Ze is haar allerbeste vriendin”

Jenna Sluijter

Geen mooiere sport dan de paardensport!

Op de foto is mijn dochtertje Jenna Sluijter (8jaar) te zien met haar pony Ramona.
Toen Jenna 4 jaar was kreeg ze haar eerste eigen pony, sinds die tijd zijn wij elke dag op de manege te vinden.

Draagt bij aan de ontwikkeling van een kind

Ik vind een dier heel belangrijk in het leven van een kind. Jenna heeft de laatste tijd heel veel moeilijke periodes gehad en elke keer trok Ramona haar hier door heen. En bloeide zij weer helemaal op, op de manege.

Buiten dat paardrijden en het omgaan met een paard heel leuk is, krijgen kinderen er ook heel veel zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en discipline van. Als ik zie wat Jenna al een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft voor haar pony, vind ik dit alleen maar heel mooi en ben ik daar super trots op!

Plezier staat voorop!

Verder vinden wij het heel belangrijk om plezier te maken met je pony. Wij doen dan ook veel mee aan evenementen zoals bixie wedstrijden, ponykampen, bosritten en leuke activiteiten op de manege. Want dit maakt het paardrijden nog veel leuker!

Ik als mama ben blij dat ik samen met mijn dochter dezelfde passie voor paarden kan delen en ben dan ook dankbaar voor dit paardenmeisje in mijn leven.

Waarom beginnen met paardrijden?

  • Draagt bij aan de ontwikkeling van een kind
  • CreeĆ«rt zelfvertrouwen
  • Zorgt voor een verantwoordelijkheidsgevoel

Meer ervaringsverhalen

Het verhaal van Dinja van Liere

Als topamazone in de Nederlandse Dressuursport was Dinja van Liere er al vroeg van overtuigd dat zij van haar passie haar werk wilde maken. Haar hele leven staat in het teken van paarden.

Het verhaal van Gioia Parijs

Soms kan het best lastig zijn om mijn werk als actrice en zangeres met school te combineren. Ik heb het vaak erg druk maar gelukkig kan ik mijn hoofd leegmaken bij de paarden.

Het verhaal van Britt Dekker

Ik zou mijn werk zonder de paarden niet kunnen doen. De paarden maken elke dag mijn hoofd weer helemaal leeg.