Spring naar content

“Genieten en houden van je dier”

Els van Waalwijk van Doorn

Paarden worden een deel van je leven

 Een voorbeeld van vandaag, vol stress naar mijn paard. Een aantal tegenvallers waardoor mijn bloed deed koken. Één aai over mijn paard zijn hoofd en ik voel alles dalen. Lekker een rondje trainingen en ik voel me weer goed. De trainingen naar wedstrijden toe en resultaat zien. Niet alleen het winnen van de proef of het aantal punten wat je rijdt maar ook je persoonlijke doelen van jezelf en van je paard, maar vooral als team samen. De buitenritten om allebei te ontspannen. De gezelligheid van de ruiters en amozones onderling. Ik zou niet meer zonder paarden kunnen in mijn leven, paarden zijn een deel van mijn leven.

Waarom beginnen met paardrijden?

  • Het helpt ontspannen
  • Zorgt voor afleiding
  • Het wordt een onderdeel van je leven

Meer ervaringsverhalen

Het verhaal van Job Hoogland

Paardrijden. De mooiste sport die er is. Maar voor mij is het veel meer dan dat. Als ik paardrij kom ik tot rust, voel ik me vrij, vergeet ik alles om me heen, mijn zorgen, laad ik me zelf weer op.

Het verhaal van Anouk van Wijk

Anouk: “Paardrijden geeft me zowel rust als nieuwe energie”, vertelt ze. “Het is heerlijk om met mijn paard over het strand te galopperen met de wind in ons gezicht.”

Het verhaal van Marieke Jongmans

“Be proud!” Marieke JongmansHilversum Moeilijkheden getrotseerd Mijn naam is Marieke, heel wat jaren geleden ben ik gestart met paardrijden op…