Spring naar content

“Moeder-dochter tijd”

Bianca Lubout

Samen trots zijn

 Op dit moment rijd ik zelf niet, maar mijn beide dochters wel. Ze rijden op een manege en we hebben 2 pony’s aan huis. Op de manege krijgen ze les en doen ze ook mee met dressuurwedstrijden. Ze zijn heel trots en ik natuurlijk ook op hun vooruitgang en op elk rozet dat ze winnen. Het liefste sparen ze alle kleuren.

Met het gezin genieten van het paardenleven

Met de pony’s thuis kunnen ze lekker knuffelen, poetsen en buitenritten maken. De jonge ruin hebben we sinds veulen en vooral ik vind het dan weer heel erg leuk om hem alles te leren. Het is heel goed voor mijn zelfvertrouwen als dat goed lukt. En ik heb ook een vriendin met eigen paarden thuis en samen kunnen we er uren over kletsen.
Het is zo heerlijk om te zien hoe de kinderen van ons paardenleven genieten. En ik geniet ook weer van de tijd die we hierdoor samen doorbrengen. En ondanks dat ik zelf niet rijd, kom ik echt tot rust door met onze paardjes te wandelen, grondwerk te doen en te knuffelen. Ik leer zelf ook ontzettend veel.
Op mijn verlanglijstje staat wel dat ik ook weer lessen wil nemen en in de toekomst ook een paardje aan huis voor mama.

Waarom beginnen met paardrijden?

  • Samen doelen behalen
  • Met het hele gezin kunnen genieten
  • Werken aan zelfvertrouwen
  • Elke dag bijleren

Meer ervaringsverhalen

Het verhaal van Michel Loof

“Het ultieme ontspannen” Michel LoofZuid-Holland Het is uitdagend Voor mij is paardrijden het ultieme ontspannen, ook al is een uur…

Het verhaal van Patrick Tigchelaar

“Het mooiste vind ik de band tussen mens en dier” Patrick Tigchelaar Leuke manier om actief bezig te zijn Mijn…

Het verhaal van Haike Blaauw

“Ik raakte besmet met het paardenvirus” Haike Blaauw Eenmaal besmet, altijd besmet Directeur van de FNRS, Haike Blaauw (59), rijdt…