Spring naar content

“Nieuwe energie na een drukke werkdag”

Anouk van Wijk

“Nieuwe energie na een drukke werkdag”

Tijdens haar werk op de operatiekamer in het ziekenhuis is voor Anouk van Wijk geen dag hetzelfde. De zorg is specialistisch, technisch en uitdagend. Door de wisselende diensten maakt ze soms lange dagen. Het is hollen of stilstaan. Naast haar drukke baan geniet Anouk ervan om op pad te gaan met haar paard.

Anouk: “Paardrijden geeft me zowel rust als nieuwe energie”, vertelt ze. “Het is heerlijk om met mijn paard over het strand te galopperen met de wind in ons gezicht. Trainen voor wedstrijden en op pad voor een mooie buitenrit is voor mij een ideale combinatie van paardrijden. Naast een hectische en drukke baan zijn paarden een heerlijke uitlaatklep. In galop langs de kustlijn, door het water, geeft ons een kick. Op het strand kan ik samen met mijn paard uitwaaien en mijn hoofd leegmaken. Dít geeft mij de energie om weer uitgerust aan een nieuwe week te beginnen.”

Waarom beginnen met paardrijden?

  • Ontspanning na een drukke werkdag
  • De band is uniek
  • Het geeft een kick
  • Heerlijk uitwaaien en je hoofd leegmaken
  • Geeft nieuwe energie

Meer ervaringsverhalen

Het verhaal van Job Hoogland

Paardrijden. De mooiste sport die er is. Maar voor mij is het veel meer dan dat. Als ik paardrij kom ik tot rust, voel ik me vrij, vergeet ik alles om me heen, mijn zorgen, laad ik me zelf weer op.

Het verhaal van Anouk van Wijk

Anouk: “Paardrijden geeft me zowel rust als nieuwe energie”, vertelt ze. “Het is heerlijk om met mijn paard over het strand te galopperen met de wind in ons gezicht.”

Het verhaal van Marieke Jongmans

“Be proud!” Marieke JongmansHilversum Moeilijkheden getrotseerd Mijn naam is Marieke, heel wat jaren geleden ben ik gestart met paardrijden op…