Spring naar content

Voorwaarden

Toestemming fotobanner via e-mail

Ik ga akkoord dat mijn persoonlijke gegevens worden opgeslagen en gebruikt door de Federatie Nederlandse Ruitersportcentra (FNRS) en Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS) om mij de fotobanner via e-mail toe te sturen. Maak je geen zorgen, we zullen hier niets van publiceren zonder jouw toestemming. Je mag uiteraard je fotobanner zelf wel verspreiden in je netwerk of via social media. We bewaren jouw gegevens zes maanden na verzending van de fotobanner.

Je mag zo vaak als je wil een fotobanner maken. Hoe meer, hoe leuker zelfs! We willen toch dat iedereen weet wat paardrijden kan doen met mensen? Let er wel op dat je een eigen foto instuurt of een foto die rechtenvrij is.

FNRS en KNHS zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de fotobanners die gemaakt worden op de website. Bij misbruik van de fotobanners hebben FNRS en KNHS het recht om ingezonden beelden eerst te controleren.

Toestemming delen op www.ditdoetpaardrijden.nl en social media

Ik ga akkoord dat mijn persoonlijke gegevens worden opgeslagen en gebruikt door de Federatie Nederlandse Ruitersportcentra (FNRS) en Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS) om andere mensen te inspireren over paardrijden. Ik geef de FNRS en KNHS toestemming om mijn naam, foto, quote en verhaal te plaatsen op www.ditdoetpaardrijden.nl/ervaringsverhalen en te verspreiden via social media zoals Facebook en Instagram. Wij selecteren de mooiste verhalen en controleren jouw gegevens voordat we ze online plaatsen.

Delen wij jouw verhaal? Dan maak je kans op gave prijzen!

Als jouw verhaal (na toestemming uiteraard) gedeeld wordt op onze website maak je automatisch kans op gave prijzen zoals een kwartaalabonnement bij een FNRS-ruitersportcentrum naar keuze, een lessenreeks van Horseriding.Academy of een kledingpakket van de KNHS. In oktober, november en december 2020 worden er verhalen uitgelicht op social media. De winnaars worden bepaald door de verhalen met de meeste likes.