Spring naar content

“Mijn paard is mijn leven”

Madelein Bastein

Mijn paard maakt mijn dag

Mijn paard Silver maakt mijn dag. Na een lange dag werk bij mijn paard komen is het moment om afstand van de wereld te nemen en alleen ik en mijn paard samen ons moment te hebben. Alles los kunnen laten doe ik dankzij mijn paard. Tijd met hem doorbrengen is 1 van de belangrijkste momenten in mijn dag. Zodra ik aankom en zijn lieve hinnik mij begroet gevolgd door een zachte neus in mijn armen neemt alles afstand. Iedere dag rijden we wel of krijgt hij op een andere manier beweging.

Samen een passie delen

Elke dag ben ik samen met mijn verloofde bezig om het de paarden zo prettig mogelijk te maken. De paarden zijn ons leven. Door samen deze passie te delen maakt het nog meer specialer wat we hebben. Door hetzelfde gevoel te hebben en dezelfde uitlaatklep te delen, brengt het paardrijden en de paarden verzorgen ons nog dichter bij elkaar. Samen op vakantie met de paarden en over de lange zandpaden in het bos rijden is onbeschrijfelijk. Door zo de natuur te kunnen ervaren en van te kunnen genieten is bijzonder, zeker met al je geliefden mensen en dieren samen. Zonder paarden kan ik mijn leven gewoonweg niet voorstellen. Mijn paard is mijn wereld.

Waarom beginnen met paardrijden?

  • Unieke band met een dier
  • Afleiding na een drukke dag
  • Samen lange tochten maken

Meer ervaringsverhalen

Het verhaal van Dinja van Liere

Als topamazone in de Nederlandse Dressuursport was Dinja van Liere er al vroeg van overtuigd dat zij van haar passie haar werk wilde maken. Haar hele leven staat in het teken van paarden.

Het verhaal van Gioia Parijs

Soms kan het best lastig zijn om mijn werk als actrice en zangeres met school te combineren. Ik heb het vaak erg druk maar gelukkig kan ik mijn hoofd leegmaken bij de paarden.

Het verhaal van Britt Dekker

Ik zou mijn werk zonder de paarden niet kunnen doen. De paarden maken elke dag mijn hoofd weer helemaal leeg.