Spring naar content

“Mijn paard is mijn leven”

Madelein Bastein

Mijn paard maakt mijn dag

Mijn paard Silver maakt mijn dag. Na een lange dag werk bij mijn paard komen is het moment om afstand van de wereld te nemen en alleen ik en mijn paard samen ons moment te hebben. Alles los kunnen laten doe ik dankzij mijn paard. Tijd met hem doorbrengen is 1 van de belangrijkste momenten in mijn dag. Zodra ik aankom en zijn lieve hinnik mij begroet gevolgd door een zachte neus in mijn armen neemt alles afstand. Iedere dag rijden we wel of krijgt hij op een andere manier beweging.

Samen een passie delen

Elke dag ben ik samen met mijn verloofde bezig om het de paarden zo prettig mogelijk te maken. De paarden zijn ons leven. Door samen deze passie te delen maakt het nog meer specialer wat we hebben. Door hetzelfde gevoel te hebben en dezelfde uitlaatklep te delen, brengt het paardrijden en de paarden verzorgen ons nog dichter bij elkaar. Samen op vakantie met de paarden en over de lange zandpaden in het bos rijden is onbeschrijfelijk. Door zo de natuur te kunnen ervaren en van te kunnen genieten is bijzonder, zeker met al je geliefden mensen en dieren samen. Zonder paarden kan ik mijn leven gewoonweg niet voorstellen. Mijn paard is mijn wereld.

Waarom beginnen met paardrijden?

  • Unieke band met een dier
  • Afleiding na een drukke dag
  • Samen lange tochten maken

Meer ervaringsverhalen

Het verhaal van Job Hoogland

Paardrijden. De mooiste sport die er is. Maar voor mij is het veel meer dan dat. Als ik paardrij kom ik tot rust, voel ik me vrij, vergeet ik alles om me heen, mijn zorgen, laad ik me zelf weer op.

Het verhaal van Anouk van Wijk

Anouk: “Paardrijden geeft me zowel rust als nieuwe energie”, vertelt ze. “Het is heerlijk om met mijn paard over het strand te galopperen met de wind in ons gezicht.”

Het verhaal van Marieke Jongmans

“Be proud!” Marieke JongmansHilversum Moeilijkheden getrotseerd Mijn naam is Marieke, heel wat jaren geleden ben ik gestart met paardrijden op…